Hola Barcelona Travel Card: the easiest way to get around the city!

Do you like to travel at your own pace and plan your own itinerary? Barcelona has a  a large and modern public transport network to reach all the city's places of interest quickly and comfortably. You can buy transport tickets that suit your needs: the Hola Barcelona Travel Card. This is how it works.

Redacció
04/11/2020
Un bus passant per davant l'Arc de Triomf

Viatges il·limitats en metro, bus i altres xarxes de transport públic

La targeta Hola Barcelona Travel Card és un títol unipersonal que et permet utilitzar tantes vegades com vulguis les línies de metro (TMB), autobús (TMB), ferrocarril (FGC, zona 1), funicular de Montjuïc, tramvia (TRAM) i trens de rodalies rodalies de Catalunya (zona 1),  durant 48, 72, 96 o 120 hores des de la primera vegada que la validis.

Utilitza-la per desplaçar-te a l’aeroport! 

Inclou el desplaçament d’anada i tornada en Metro (TMB) des de l’aeroport al centre de Barcelona. No paguis suplements pel desplaçament i gaudeix de la teva Hola Barcelona Travel Card des de el primer minut.

On la puc adquirir?

Cómpra-la a la nostra botiga online www.holabarcelona.com amb un 10% de descompte. I recorda que els nens menors de 4 anys viatgen gratis.

Un cop realitzada la compra t'enviarem un voucher per correu electrònic amb un codi personalitzat. Podràs bescanviar el teu abonament amb aquest codi en qualsevol estació de metro.

Un transport públic de qualitat

Barcelona compta amb una xarxa de transport públic moderna, còmoda i en constant creixement i millora. És la forma més fàcil, ràpida i econòmica de moure't per la ciutat!

Referents en mobilitat sostenible, la xarxa d'autobusos de TMB posa a disposició dels ciutadans i visitants una flota de 1.140 vehicles, tots adaptats, i més de 100 línies.

El metro de Barcelona, per la seva banda, disposa de vuit línies (tres d'elles automàtiques), 161 estacions i 156 trens en hora punta. Funciona tots els dies amb un ampli horari de servei i connecta Barcelona amb altres set municipis de la seva àrea metropolitana.

Imatge de l'estació de metro de La Sagrera
Fotografia de l'aeroport de Barcelona per dins
Un bus de TMB circulant per davant l'Hotel W

T'orientem en la teva visita a Barcelona

Moure’t en transport públic és una de les millors opcions per descobrir la ciutat al teu aire. No obstant això, una mica d'ajuda mai ve malament. A la nostra web trobaràs cinc itineraris per no perdre't cap punt d'interès de la ciutat, i arribar còmodament en metro o en autobús.

Trobaràs propostes més o menys extenses adaptades a el nombre de dies que et quedis a Barcelona i, per descomptat, per viatjar amb la teva Hola Barcelona Travel Card!